Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Löydä virhe tästä otsikosta

Kirjoitettiin
Päivitettiin 28. toukokuuta 2016 kello 20.30

Ei siis tuosta ylhäällä olevasta vaan tästä Loviisan Sanomien uutisotsikosta: Loviisa säilyttää kaikki kyläkoulut ja rakentaa kaksi uutta koulua. Missä on virhe? Vastaus: siinä ei sanota miten tuo kaikki maksetaan. Ne tietysti maksetaan velalla. Jos jatketaan asian päättelemistä, voidaan havaita, että velkaa saa harvoin ilmaiseksi. Siitä tapaa tulla korkokustannuksia. Miten velka ja korot lopulta maksetaan? Veroilla esimerkiksi. Koska kustannuksia tulee tulemistaan, veikkaan Loviisan kuntaveron liikahtavan ylöspäin. Ehkä Loviisassa joudutaan näiden hankkeiden takia verojen nostamisen lisäksi vähentämään kuluja muista asioista. Ainakin teiden kunnossapito on ollut säästöliekillä jo vuosikausia.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Löydä virhe tästä otsikosta" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi