Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Lyö maahan maansa pettäjät, tuo julki juonet ilkeät

Kirjoitettiin
Päivitettiin 18. helmikuuta 2015 kello 03.12

Seuraavat eduskuntavaalit järjestetään huhtikuussa 2015. Se tarkoittaa, että seuraavat pari kuukautta perinteiset uutislähteet tulevat käyttämään perussuomalaisista tavanomaista tiheämmin kirjoitusasua "persut" ja toitottamaan kuinka ihmiset aikovat ihan sikavarmasti äänestää sosialistipuolueita — siis Tunareita kuin Sekoomustakin. Tämän blogikirjoituksen otsikko ei ole itse runoilemani. Se on eräästä vanhasta virrestä. En ole sillä tavalla uskonnollinen ihminen, mutta uskonpahan kuitenkin, että nykyisenlaisten poliittisten voimien pitäminen vallan kahvassa hukuttaa suomaalaiset velkaan ja veroihin.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Lyö maahan maansa pettäjät, tuo julki juonet ilkeät" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi