Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Mainostoimistolaatu

Kirjoitettiin
Päivitettiin 7. kesäkuuta 2014 kello 23.58

Vierityspalkki.fi listaa Julkaisut-sivullaan nettisivustoprojekteja, joita eri tahot, kuten mainostoimistot, ovat toteuttaneet. Siellä on välillä esitelty melkoisen kiehtovia keikkoja. Useat niistä sivustoista näyttävät hienoilta. Mainostoimistot osaavat taiteilla nättejä kuvia ja täyttää sivuston näppärällä tekstillä. Julkisen puolen tekninen toteutus on kuitenkin usein ihan eskaritasoa.

Usein mainostoimistot jättävät tekemättä niinkin yksinkertaisia asioita kuin img-tagien leveyden ja korkeuden määrittelemisen, lisäävät sivustolle jonkun omaa firmaansa mainostavan linkin, linkittävät hyvin moneen JS- ja CSS-tiedostoon, kirjoittavat lähdekoodiin sekaisin XHTML- ja HTML-merkkausta, unohtavat kuvien alt-tekstit, käyttävät vain h1- ja h2-otsikkotasoja ja lataavat resursseja, kuten kuvia, joistain hyvin epävarmoista lähteistä.

Tietoa kirjoittajasta

Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta..

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi