Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Sainpahan MapClustererin toimimaan Google Mapsissa

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 00.06

Ei ollut helppoa tällaiselle JavaScript-ummikolle, mutta yrityksen ja erehdyksen avulla sain sen toimimaan Google Maps v3:ssa. Tunsin entuudestaan MapClustererin toimintaperiaatteen asennettuani sen Google Mapsin kakkosversiota käyttävälle sivustolle. Systeemi on käytössä Autoliikkeet.info-hakemistossa. Hakemisto on edelleen hyvin keskeneräinen. Sinne pitäisi syöttää vielä paljon sisältöä.

Tietoa kirjoittajasta

Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta..

Kommentit

Blogiin ei nyt oteta vastaan uusia kommentteja, sillä käyttämäni Web-palvelin tapaa jättää lähettämättä sähköposti-ilmoituksen kun joku tallentaa uuden kommentin. Siksi en pysty moderoimaan kommentteja kunnolla. Kommentointi tulee mahdolliseksi myöhemmin. Tämän jutun saamat kommentit näkyvät alapuolella.

Marko kirjoitti 30. heinäkuuta 2012

Toihan on vänkä toteutus toden totta.
Yritys ja erehdys -taktiikka on kyllä hyvä ja sitä tulee käytettyä varsinkin JavaScriptin kanssa :D

Petri kirjoitti 30. heinäkuuta 2012

Jep, tuo voi olla erittäin hyödyllinen sivustoilla, joissa on paljon markkereita. Tässä näkyy JavaScript, jolla se on toteutettu, sekä muun muassa miten se etusivun karttakuvassa näkyvä Googlen mainosbanneri on laitettu esille. ;-)

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi