Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Mari K. Niemelle perussuomalaiset on "persut"

Kirjoitettiin
Päivitettiin 21. elokuuta 2015 kello 11.30

Tämä lisätty 21.8.2015: "Metsään meni" osoitti tässä kirjoituksessani perustavanlaatuisen virheen: kirjoituksessa puhutaan tageista ja tägeistä vaikka @persut on käyttäjätunnus. Suomen Kuvalehdelle kirjoittava vaalifani Mari K. Niemi julkaisee Twitter-sivullaan sangen ahkerasti tilapäivityksiä. Koska päivitysten joukossa listataan niihin liittyvät avainsanat, eli tagit tai tägit, voidaan nähdä varsinaisten kirjoitettujen rivien lisäksi ikään kuin rivien väliin. Hänelle keskusta @keskusta, vihreät on aina @vihreat ja perussuomalaiset on aina @persut. Tietenkin hän voi perustella tätä sanavalintaa merkkimäärän säästämisellä, kuten hän varmasti tekeekin jos joku asiasta mainitsee. Joskus Suomenmaassa oli puhetta, että toimittajat ja poliittiset kommentaattorit saisivat esittää julkaisemiensa juttujen yhteydessä millä tavalla he henkilökohtaisesti ovat poliittisesti asennoituneet. Se idea tyrmättiin täysin! Arvaatko sinä millä tavoin perussuomalaisia persuina pitävä henkilö on asennoitunut? :-)

Tämä setti lisätty 21.8.2015:

Mitä Twitteristä löytyy kun sieltä haetaan hakusanalla "@perussuomalaiset"

Vihreiden kansanedustajalta 26.7. avoin kirje nykyiselle ulkoministerillemme. Kansanedustajan mukaan perussuomalaisten "muukalaisvihamieliselle siivelle, jonka viha heijastuu kaduille, kouluihin ja työpaikoille" on tehtävä jotain. Tämä kansanedustaja ei maininnut mikä olisi lopullinen ratkaisu perussuomalaisista väärinajattelijoista eroon pääsemiseksi.

Rose-Marie Sundström mainitsee ruotsinkielisessä Ylessä julkaistun uutisen, joka otsikoitiin "Blir doldisen Halla-ahos kronprins?" Sanan "kronprins" käyttäminen tässä yhteydessä on sangen omalaatuista.

Timo Heinonen kertoi tammikuussa HS:n vaaligallupissa keskustan nousevan suurimmaksi, kokoomuksen kakkossijalle ja demareiden kolmoseksi ja perussuomalaisten pääsevän neljänneksi suurimmaksi puolueeksi.

19.9.2014 Hannele Haanpää-Holan mukaan perussuomalaisten Helsingin piirin toimistoon kohdistunut kristalliyö ei ole etenkään Yleisradion vika.

Jens kirjoitti viime vuoden tammikuussa ivallisesti kokoomuksen, kristillisdemokraattien ja perussuomalaisten "tekevän hyvää työtä pitäessään yllä syrjintää".

Miila Halonen mainitsi tammikuussa 2014 kokoomuksen, kristillisdemokraattien ja perussuomalaisten olevan yhtä alkulimaa.

Ari Lanamäki viittasi Ylen julkaisemaan uutiseen, jossa suitsutettiin Espanjan ja Kreikan velkasuhteen olevan lähdössä laskuun ja että niiden luottoluokitukset ovat nousemaisillaan, ja kysyi perussuomalaisilta harmittaako se heitä. Minun reaktioni: :-D

Juho Kuivamäki arveli toukokuussa 2014 oksentaneensa suuhunsa ja halusi syystä tai toisesta kertoa siitä perussuomalaisille. (Perussuomalainen varmaan teki jotain, josta Kuivamäki ei tykännyt.)

Esa Suomisen huomio elokuussa 2013 suvaitsee kertoa perussuomalaisten olevan vastuuton ja vaarallinen puolue, joka on työttömiä, perheitä ja köyhiä lapsia vastaan.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Mari K. Niemelle perussuomalaiset on "persut"" on saanut pisteet 2,8 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 4 kertaa. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Kommentit

Blogiin ei nyt oteta vastaan uusia kommentteja, sillä käyttämäni Web-palvelin tapaa jättää lähettämättä sähköposti-ilmoituksen kun joku tallentaa uuden kommentin. Siksi en pysty moderoimaan kommentteja kunnolla. Kommentointi tulee mahdolliseksi myöhemmin. Tämän jutun saamat kommentit näkyvät alapuolella.

Metsään meni kirjoitti 20. elokuuta 2015

Oletko tosissasi? Perussuomalaisethan sen oman käyttäjätunnuksensa ovat valinneet, ei mainittu tutkija. Twitterin @-alkuiset käyttäjätunnukset ovat eri asia kuin #-alkuiset hashtagit eli tägit.

Petri kirjoitti 20. elokuuta 2015

Korjaan huomenna jos muistan ja jos se on aiheellista. :-)

MariKN kirjoitti 21. elokuuta 2015

Voisitko ystävällisesti korjata blogissasi minusta esittämäsi virheelliset tiedot. Edellä kommentoinut asian sinulle jo selittikin.

Kiitos!

Petri kirjoitti 21. elokuuta 2015

Laitoin nyt alkajaisiksi keltaisella värillä korostuksen kirjoituksen alkuun ja jätin virheellisen pötkön paikoilleen, jotta muutkin voivat nähdä missä meni metsään.

MariKN kirjoitti 22. elokuuta 2015

Kiitos.

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi