Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Venäläisten miehitysjoukkoihin liittyneen Maximim tarina

Kirjoitettiin
Päivitettiin 26. maaliskuuta 2016 kello 22.46

Lugansk News kertoo Maximista, Ukrainan kansalaisesta, jonka Venäjän kansalainen värväsi maaliskuussa. Hänet värvättiin Itä-Ukrainaa miehittävän terrorismikoplan jäseneksi. Hänelle luvattiin 1000 Yhdysvaltain dollaria vastaava kuukausipalkka. Maxim on kotoisin Ukrainan Mariupolista. Mariupolista hän matkusti ensin Venäjän Samaraan. Sieltä kaverinsa kanssa he menivät Rostoviin. Rostovin bussiasemalla hän sai kyydin Ukrainan Donetskiin. Samassa kyydissä tuli kaksi venäläistä. Donetskin bussiasemalle päästyään heidät vietiin venäläisen toimesta taksilla värväystoimistoon. Toimistossa he tapasivat henkilöstöä, jotka kyydittivät miehet Novoazosvskiin. Siellä sijaitsevassa sotilasyksikössä heille annettiin tehtäväksi alueen turvaaminen. Paikalla vieraili venäläisiä komentajia. Maxim yllättyi kurin puuttumisesta ja siitä kuinka yleistä alkoholismi oli joukkojen keskuudessa. Hän huomasi myös, ettei luvattu kuukausittainen rahapinkka pidä paikkaansa, sillä vaivoistaan hän sai palkaksi vain 2000 ruplaa (noin 30 USD). Petyttyään tuohon touhuun hän pakeni ja antautui ukrainalaisille joukoille.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Venäläisten miehitysjoukkoihin liittyneen Maximim tarina" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1283 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi