⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

MGTOW

Kirjoitettiin
Päivitettiin 7. maaliskuuta 2017 kello 17.38

Me Naiset -lehden Essi kirjoitti vuosi takaperin nurinkurisen jutun MGTOW-buumista. Essin kirjoittaman jutun kuvituksena on jokin tusinatavarakuva kalsareissaan itseään kuvaavasta, akkamaiseen tapaan poseeraavasta, mangiinasta. Itse artikkelissa Essi yhdistää MGTOW:n johonkin tiettyyn nettisivuun ja johonkin tiettyyn Facebook-sivuun. Se on tietysti aivan virheellinen tapa yrittää ymmärtää jokin asia — sama juttu kuin jos kristinuskoon tutustuva henkilö hankkisi tietonsa tuosta aavikon uskonnosta lukemalla vain eroakirkosta.fi-sivustoa. Essi paljastaa kuinka puolueettomasti hän pystyy käsittelemään tätä miesmaailman ilmiötä: Mutta ehkä ongelma onkin juuri se, että MGTOW ei todellakaan halua hoivata, vaan pukea päähänsä persunuorten POIKA-lippiksen, juoda kaljaa miesluolassaan tai puuhata jotain muuta perimaskuliiniseksi miellettävää.

YouTubessa on sadoittain videoita, joissa käsitellään Men Going Their Own Way’ta. Näen niistä leijonanosan käsittelevän naisia ja sitä kuinka hirmuisia he ovat. Sinänsä on omituista kuinka MGTOW ei näytä pääsevän yli eikä ympäri naissukupuolesta vaikka juuri se on kirjaimellisesti homman nimi. Tsekkaa vaikka itse mitä löydät YouTuben hakukoneella kun kirjoitat siihen yläreunan kenttään ”mgtow”. Tänään tiistaina 7.3. tulosten alkupää tarjoaa kanavasuosituksia ja tällaisia videoita:

  • Man Hating Feminists GONE COMPLETELY INSANEMGTOW
  • Women Are Less Intelligent Than Men MGTOW
  • Miserable Women Start Paying For Feminism With Own Lives MGTOW
  • Women Have Changed – MGTOW
  • (CRAZY!!) Bill Burr Stand-up ”Women are too Self entitled” MGTOW

Nettiturvakodin keskustelupalstalta löytyi kompakti kuvaus MGTOW:sta

  1. Mies joka kulkee omia teitään ei anna yhteiskunnan asettamien odotusten, kavereiden mielipiteiden tai naisten tahdon määräillä itseään.
  2. Jättäydytään avioliittojen ulkopuolelle, koska käytännössä ne eivät ole miehelle edullisia länsimaisessa yhteiskunnassa.
  3. Omasta elämästä kontrollin ottaminen. Omatuntoaan ei saisi rakentaa naisen hyväksynnälle. Ole vapaa ja iloinen, että olet mies. Aloita harrastamaan asioita joita pienenä poikana unelmoit. Älä raada hyväksynnän eteen, koska se on loputon suo.

Tagit: ,

Tietoa kirjoittajasta