Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

miniBB

Kirjoitettiin
Päivitettiin 2. elokuuta 2014 kello 23.38

Olen käyttänyt miniBB-foorumisoftaa vuoden 2006 alusta lähtien. Halusin sellaisen yksinkertaisen ja helposti tarvittaessa laajennettavan keskustelupalstan, jonka ulkoasun voisin liittää Gootti.netin leiskaan. Monet tunnetummat foorumisoftat skippasin oitis niiden tunnuttua turhan järeiltä. miniBB on osoittautunut toimivaksi ratkaisuksi. Gootti.netin keskustelualueella se on edelleen käytössä. Foorumilla on 3100 jäsentä, jotka ovat luoneet yli 2800 aihetta ja niihin noin 205 000 viestiä.

Kirjoitan tätä blogimerkintää, sillä haluan tuolle foorumisoftalle enemmän näkyvyyttä. Ehkä joku toinenkin innostuu käyttämään sitä.

Tein miniBB:lle muutamia ilmaisia teemoja, joista viimeisin on Miniskin3. Jos haluat käyttää jotakin tekemistäni teemoista, voit halutessasi deletoida teeman lopusta löytyvän "A fabulous free miniBB theme by Kuopassa.com" -tekstin ja muutenkin viilata teeman tyyliä tarpeitasi vastaavaksi.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"miniBB" on saanut pisteet 6 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1285 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi