Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Mira Sillanpää haluaa kerrostaloista viihtyisämpiä hankkimalla niihin asukkaiksi elämänhallintansa menettäneitä

Kirjoitettiin
Päivitettiin 16. heinäkuuta 2014 kello 10.23

Mira Sillanpää pitää MTV:n uutisjutussa järkyttävänä sitä kun Tom Packalen ehdotti kaupungin vuokralaisten pisteyttämisestä. Sillanpään mukaan sellainenhan on kerta kaikkiaan jäätävää ja että kaikkialla Euroopassa pyritään poistamaan asuinalueiden ghettoutumista. Hän samassa jutussa painottaa kuinka asukkaiden mielipiteitä olisi kuunneltava ja olisi rohkeasti tehtävä uusia ratkaisuja. Niinpä, niinpä.

Entä jos asukkaat haluavat naapureikseen mieluummin sellaisia henkilöitä, jotka osaavat elää ihmisiksi kuin sellaisia, joilla on nätisti sanottuna ongelmia elämänhallinnan kanssa?

Mira Sillanpään Facebook-profiilissa on julkisia kuvia. Ei niissä näy kerrostaloja. Näen kuvissa suuren, rauhallisen omakotitalon pihapiirin. Lähimpiin naapureihin näyttää olevan sopiva hajurako. Saatan tietysti olla väärässä. Ehkä hän sittenkin asuu kerrostalossa. Jos hän asuu kerrostalossa, silloin ihmettelen kahta suuremmin miten hän voi järkyttyä ehdotuksesta, ettei vaikkapa lapsiperhettä ja puliukkolaumaa pitäisi laittaa samaan taloon tai edes lähiseudulle toisistaan.

Tässä on maailmanparannuskaavoja:

lauma deekuja + lauma deekuja = järkyttävää

perhe naperoilla + perhe naperoilla = järkyttävää

lauma deekuja + perhe naperoilla = ihanaa asumista

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Mira Sillanpää haluaa kerrostaloista viihtyisämpiä hankkimalla niihin asukkaiksi elämänhallintansa menettäneitä" on saanut pisteet 7,5 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 2 kertaa. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi