⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Mira Sillanpää haluaa kerrostaloista viihtyisämpiä hankkimalla niihin asukkaiksi elämänhallintansa menettäneitä

Kirjoitettiin
Päivitettiin 16. heinäkuuta 2014 kello 10.23

Mira Sillanpää pitää MTV:n uutisjutussa järkyttävänä sitä kun Tom Packalen ehdotti kaupungin vuokralaisten pisteyttämisestä. Sillanpään mukaan sellainenhan on kerta kaikkiaan jäätävää ja että kaikkialla Euroopassa pyritään poistamaan asuinalueiden ghettoutumista. Hän samassa jutussa painottaa kuinka asukkaiden mielipiteitä olisi kuunneltava ja olisi rohkeasti tehtävä uusia ratkaisuja. Niinpä, niinpä.

Entä jos asukkaat haluavat naapureikseen mieluummin sellaisia henkilöitä, jotka osaavat elää ihmisiksi kuin sellaisia, joilla on nätisti sanottuna ongelmia elämänhallinnan kanssa?

Mira Sillanpään Facebook-profiilissa on julkisia kuvia. Ei niissä näy kerrostaloja. Näen kuvissa suuren, rauhallisen omakotitalon pihapiirin. Lähimpiin naapureihin näyttää olevan sopiva hajurako. Saatan tietysti olla väärässä. Ehkä hän sittenkin asuu kerrostalossa. Jos hän asuu kerrostalossa, silloin ihmettelen kahta suuremmin miten hän voi järkyttyä ehdotuksesta, ettei vaikkapa lapsiperhettä ja puliukkolaumaa pitäisi laittaa samaan taloon tai edes lähiseudulle toisistaan.

Tässä on maailmanparannuskaavoja:

lauma deekuja + lauma deekuja = järkyttävää

perhe naperoilla + perhe naperoilla = järkyttävää

lauma deekuja + perhe naperoilla = ihanaa asumista

Tagit:

Tietoa kirjoittajasta