Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Mitä "Ei mainoksia, kiitos" sinun mielestäsi tarkoittaa?

Kirjoitettiin
Päivitettiin 21. maaliskuuta 2015 kello 16.23

Voi hitsit, voi hitsin hitsit. Uusimaa-mainoslehden jakajalle "Ei mainoksia, kiitos" ei tarkoita mitään, tai hän ei välitä siitä tai hän ei osaa lukea. Siinä on kolme vaihtoehtoa. Toinen toistaan huonompia. Vilkaisin toki mainoslehden sivut läpi. Jossain sen kulmassa kerrotaan kuinka tällaiset anomuumit nettikirjoittelijat tuovat ihmisistä pahimman esiin. Mutta mitä vielä! Uusimaahan se sen tuo. Nimittäin lehden sivuilla on oikein kuvallinen vakuutus siitä, että Suomen ja länsinaapurimme demaripuolueiden pääjehut tulevat kolkuttelemaan porvoolaisten oville vaalien kunniaksi.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Mitä "Ei mainoksia, kiitos" sinun mielestäsi tarkoittaa?" on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1287 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi