Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Mitä Iltalehti unohti kertoa Kenian verilöylystä

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 01.47

Jos Iltalehti olisi ainoa lähde, josta tietoja maailman tapahtumista voisi löytää, tietäisimme vain, että Kenian tämänkertainen verilöyly ostoskeskuksessa olisi syystä selittämättömästä suoritettu joidenkin terroristien toimesta ja se olisi kohdistunut asiakkaita kohtaan. Onneksi Iltalehden lisäksi uutislähteitä löytyy ulkomailta. Esimerkiksi Daily Mail kertoo selvästi mikä terroristien tavoitteena oli otsikoimalla juttunsa "All Muslims leave… we only want to kill non-Muslims".

Mikä mahtaa olla Iltalehden motiivina jättää kertomatta uutisessaan näin oleellinen tieto? Tietoja tapahtuneesta on levitetty esimerkiksi Associated Pressin ja Reutersin toimesta. Samoja lähteitä myös Iltis on tässä jutussaan käyttänyt. Iltalehti haluaa vain kertoa suunnilleen mitä on tapahtunut, ja antaa lukijoilleen sellainen vaikutelma niin kuin se olisi tapahtunut selittämättömästi vailla syytä ja tarkoitusta.

On lukijan aliarvioimista jos halutaan jättää vastaamatta uutisessa niinkin merkittävään kysymykseen kuin "mitäs tässä oikein tapahtuikaan, ja miksi?" koska asiat eivät tapahdu tuosta vaan.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Mitä Iltalehti unohti kertoa Kenian verilöylystä" on saanut pisteet 6 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi