Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Mitä sinä teit silloin?

Kirjoitettiin
Päivitettiin 29. maaliskuuta 2015 kello 14.41

Ohhoijaa, onpas tänään tullut koodattua. Ehkä tästä ei tule kaikkein hehkeintä blogikirjoitusta, mutta yritän. Aloitetaanpa. Vuonna 1939, sekä sitä seuranneina vuosina Suomen oltua rajanaapurin mukiloitavana, epäilen monien minun ikäisten ruotsalaisten eläneen omaa arkeaan suuremmin miettimättä mitä jossain fyifittan idässä tapahtuu. Jotkut niistä ruotsalaisista halusivat silloin konkreettisesti sponssata suomalaisia lähettämällä kamppeita, kovaa valuuttaa tai peräti itsensä avuksemme. Samanlainen tilanne on Ukrainassa tänään. Eiköhän se ole useimmille niin kaukainen asia, ettei sen pohtimiseen tule annettua montaa hetkeä. Ukrainan taistellessa sisukkaasti venäläisiä valloitusjoukkoja vastaan kerätään ukrainalaisten tueksi jatkuvasti varoja erilaisten järjestöjen ja organisaatioiden toimesta. Yksi niistä on Phoenix Wings.

Phoenix Wings kerää rahaa hankkiakseen ukrainalaisille kypäriä, suojaliivejä, ensiaputarpeita, ajoneuvoja ja muita sellaisia asioita. Hiljattain se sai lähes valmiiksi suuren lämpimien paitojen tilauksen, jonka ansiosta 1120 paitaa saatiin valmistajalta toimitettua suoraan rintamalle. Vielä 740 paitaa aiotaan toimittaa taistelijoille ensi viikon puolella. Seuraavaksi Phoenix Wings kerää rahaa mm. 546 kenkäparin tilaamiseksi. Tarkempia tietoja "siipijärjestöstä" ja sen kampanjoista, sekä sen lahjoitustiedot, löytyvät täältä näin.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Mitä sinä teit silloin?" on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1287 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi