Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Mozilla haluaa rahaa

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 01.39

Erikoista kuinka Mozilla Firefox lähetti jo toisen kerran hyvin lyhyen ajan sisällä uutiskirjeen. Se on ilmeisesti nakattu jonkin Firefox & You -yhteisön jäsenille. Tänään tulleessa viestissä Mozillan tyypit haluavat muistuttaa, että se ei halua laittaa rahaa etusijalle, mutta se haluaa rahaa. Sen takia he uutiskirjeessään omistavat monta sanaa sille miksi rahaa on annettava ja tarjoavat kaksi linkkiä samalle sivulle, josta rahalahjoituksen voi tehdä.

Lahjoituksen voi antaa esimerkiksi MasterCardin, Visan tai PayPalin välityksellä. Lahjoitussivulla Mozilla kertoo uskovansa, että netin pitää olla avoin, saavutettava, läpinäkyvä, turvallinen ja mitä kaikkea. Sen sijaan ei yksilöidä sitä mihin rahaa tarvitaan ja miten paljon.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Mozilla haluaa rahaa" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi