Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Muotiblogeja ja ostoksia

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 03.22

Blogilistan mukaan Suomessa on vain rätti- ja pakkeliblogeja: Xenia’s Day, Mungolife, P.S. I love fashion, Cava, Yummy by Jenni Ukkonen, Nelliinan vaatehuone, Magicpoks, No Fashion Victims, Tickle Your Fancy, MouMou, Motherfuckin’ fashion, colour me !, are you feeling fashionable? Just My Imagination, Strictly Style, Shoppaajille.com, White Trash Disease. Sitten on yksi blogi chileistä ja toinen lentokoneilla reissaamisesta.

Tietoa kirjoittajasta

"Muotiblogeja ja ostoksia" on saanut pisteet 7,5 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 2 kertaa. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1296 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi