⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Myös PayPal tarjoaa debit-kortteja, muttei vielä Suomeen

Veikkaan PayPalin maksukorttien rantautuvan Suomenmaahan joskus tulevaisuudessa. Jos haluat jo nyt tällaisen eksoottisen palan materiaa, kannattaa tilata Skrill-kortti.

Yhdysvalloissa PayPal tarjoaa korttia, joka on täydeltä nimeltään PayPal Debit MasterCard. Se toimii samaan tapaan kuin esimerkiksi Skrill-kortti tai Visa Electron, paitsi PayPalin kortilla käytetään ensisijaisesti PayPal-tilillä olevaa saldoa. Kortin pitäisi toimia missä tahansa missä MasterCard-korttikin. Oletuksena päivittäinen käyttöraja on 3000 Yhdysvaltain dollaria, siis 2770 euroa, ja pankkiautomaatilta saa nostettua päivässä enintään 400 USD (noin 370 EUR). Kortilla maksettaessa käytetään ensimmäisenä PayPal-tilin varoja, mutta tiliin voi kytkeä "backupin", eli veloittaa vaikka Nordean tililtä jos PayPal-tilillä ei ole maksuhetkellä kylliksi rahaa. Kortin käytöstä PayPal ei veloita mitään, mutta automaatilta noston tekeminen saattaa olla maksullista. Kortti toimitetaan postissa. Sen saapuminen vie noin 2–4 viikkoa.

Britit puolestaan voivat hyödyntää sellaista korttia, jonka nimi on PayPal Access Prepaid MasterCard. Se toimii samaan tapaan kuin edellä mainittu debit-kortti. Rahaa voi nostaa sieltä missä MasterCard hyväksytään. Tässä kortissa on myös lähimaksuominaisuus. Sen avulla voi tehdä pieniä pikamaksuja, joiden arvo on enintään 20 Britannian puntaa (noin 27 euroa), naputtelematta PIN-koodia. PayPal Access Cardiin ei tule vuosimaksua eikä käyttömaksua. Rahan nostamisesta automaatilta voidaan veloittaa, kuten myös valuutan vaihtamisesta, hukkuneen kortin uusimisesta ja paperisesta tiliotteesta. Noita kortteja on kolmenlaisia: Full, Restricted ja Standard. Niissä on eroja päivittäisten ja viikoittaisten maksurajojen ym. sellaisten kanssa.

Tagit: ,

Tietoa kirjoittajasta