⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Nosto Nordnetistä vastatilille (kuva)

Lokakuussa kirjoitin jutun, jossa selostin kuinka Nordnetin tililtä voi siirtää ykkösiä ja nollia omalle pankkitilille. Otsikoin sen Rahan nostaminen Nordnetin tililtä. Tässä on pieni jatko-osa tai täydennys sille: screenshotti siitä sivusta, siitä lomakkeesta, joka on löydettävä Nordnetin hallintapaneelista rahan siirtämiseksi. Tämä lomake tuntuu olevan välillä hankalasti löydettävissä. Se on piilotettu välilehden taakse.

Kuvakaappauksessa näkyy siis se lomake, jolla rahaa voi siirtää omalle pankkitilille Nordnetin tililtä. Tämä edellyttää sitä, että vastatili on jo ilmoitettu Nordnetille. Alla näkyvästä kuvakaappauksesta on sensuroitu eräitä kohtia. Sensuroiduilla paikoilla (punaiset palkit) sijaitsivat esim. oma vastatilini numero, saldo ja muita tietoja, joita en halua jakaa koko maailmalle.

Nordnet: Tilisiirrot: Nostot.

Klikkaamalla kuvaa se avautuu suurempana. Vasemmalla puolella näkyvä lomake on se, jolla nosto tehdään. Siinä on käytännössä vain yksi laatikko, johon naputellaan nostettava summa. Sen jälkeen alapuolelle nyt vaaleanvihreänä näkyvä nappula luultavasti muuttuu siniseksi. Klikkaamalla nappia nostotapahtuma lähtee rullaamaan.

Tagit:

Tietoa kirjoittajasta