Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Oma valikko WordPressiin

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 03.16

Maaliman yksinkertaasimpiin assiihin kuuluva WordPress-vinkki. Tämän jutun opetteleminen on avuksi jos haluat tehdä oman WP-teeman ja sijoittaa siihen oman valikon, navigaation, linkkipalkin tms. Asian toteuttaminen edellyttää ainakin functions.php-tiedoston muokkaamista. Sinne lisätään valikon luova PHP-koodi. Toinen vaihe on sijoittaa yksi rivi PHP-koodia siihen templateen, siihen tiedostoon, jossa haluat valikon ilmestyvän. Yleensä se on header.php-tiedosto. Tämä niksi toimii jos teemassasi on yksi valikko. Jos on useampia, koodi kaipaa pieniä muutoksia.

Ensimmäiseksi functions.php:

function register_my_menus() {
register_nav_menus(
array('paavalikko'=>__('Päävalikko'));
}
add_action('init','register_my_menus');

Toiseksi (esim.) header.php:

<?php wp_nav_menu(array('theme_location'=>'paavalikko')); ?>

Tä?

  • Miksi &auml;? No siksi, että ääkköset varmasti toimivat WP:n Valikot-osiossa.
  • Miten linkkejä voi säätää valikossa? Kirjautumalla WP:n hallintapaneeliin ja avaamalla Valikot-osion. Voit joko luoda uuden valikon tai tallentaa muutokset olemassa olevaan valikkoon ja asettaa se käyttämään Päävalikko-valikkoa.
Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Oma valikko WordPressiin" on saanut pisteet 5 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1302 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi