⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Oman mainostamista

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 13.50

En usko olevani kovin hyvä asioiden mainostamisessa. Olen lisäksi aika pihi ihminen. Aika ajoin lompakkoni saranat heltyvät halutessani hankkia potkua jonkun nettisaittini kävijämäärille. Nyt on taas tehnyt mieli markkinoida kun muistin Vistaprintin ja sen käyntikortit sun muut printtituotteet. Joskus olen tilannut sieltä Gootti.nettiä mainostavia käyntikortteja ja hankkinut niille jakelusopimuksen eräässä helsinkiläisessä klubitapahtumassa. Ehdin unohtaa Vistaprintin pitkäksi aikaa, kunnes eilen surffasin sinne ja kehittelin kaksi markkinointikikkaa.

Harkitsin Goottideitti.net-deittipalvelun mainostamista teetättämällä mainoskyniä ja asettamalla niihin jotain tekstiä tyyliin "Goottideitti.net — Kirjekavereita ja mielitiettyjä". Kynien tilaaminen maksaa kuitenkin niin paljon, että päädyin katsomaan käyntikorttien katalogia. Hahmottelin mielessäni mitä jos käyntikortin etupuolelle printtaisi tekstiksi:

Halaa minua
äläkä koskaan päästä irti.

Takapuolelle voisi kirjoittaa tekstiksi vaikka pelkästään Goottideitti.netin URL-osoitteen tai ehkä sen lisäksi jotain muutakin. Tuo käyntikorttitemppu olisi hauska, sillä ihmiset saattaisivat juurikin klubin rentoutuneessa tunnelmassa jakaa kortteja toisilleen eteenpäin halaamisen toivossa ja samalla saattaisivat kiinnostua jööttideitistä. Vielä en ole tilannut kortteja enkä miettinyt miten ne saisi jaettua kohderyhmään kiinnostuneille henkilöille. Edellisen kerran käyntikortit menivät kertaalleen uusiksi ($$$, argh!) kun niistä löytyi kirjoitusvirhe.

Tagit:

Tietoa kirjoittajasta