Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Osuvimmat suvaitsevaisuuskahvikupit

Kirjoitettiin
Päivitettiin 4. kesäkuuta 2019 kello 23.43

Saan vähän joka toinen päivä sähköpostia ePressistä tai jostain muualta ja aina samasta asiasta: demarinuoret haluavat kieltää MV-lehden. He tuntuvat ottaneen elämäntehtäväkseen sitä vastaan taistelemisen. Tunarinuorilla on kova usko lopulliseen voittoon. Mutta ei siitä nyt enempää. Parhaimmat Ärrän suvaitsevaisuuskahvikupit ovat mielestäni tällä hetkellä…

  1. Rikkaus-Hevonen: keltaista taustaa vasten oleva piirros, jossa lukee ”Monikulttuurisuus on rikkaus. Ei mullah muuta”. Tekstin vasemmalla puolella on hieno leikkihevosta tai ehkä paremminkin Troijan hevosta muistuttava kuva.
  2. Pakko: Muumilaakson poliisi. Poliisi sanoo puhekuplan sisällä ”Pakko ottaa.” Niin on. Se on päätetty.
  3. VMP: piirretty mustahiuksinen nainen, joka yrjöää suustaan sateenkaarta.
  4. Tervetuloa! Vihreällä niityllä erilaisia lampaita. Yksi niistä on musta. Ehkä se ei olekaan lammas vaan jotain muuta.
Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Osuvimmat suvaitsevaisuuskahvikupit" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1296 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi