⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Panoraamakilpailu

Kilpailun nimi on Panobook 2016. Se on voimassa 3. maaliskuuta asti. Osallistumisia on otettu vastaan eilisestä lähtien. Niitä on tähän mennessä tullut 21 kappaletta. Panoraamavalokuvakilpailun järjestäjä on ohjelmistoyritys Kolor. Valokuvaajia pyydetään lähettämään parhaat panoraamamuotoiset valokuvansa kilpailuun, jonka jälkeen ne tullaan tuomaroimaan kolmen ammattivalokuvaajan toimesta. Osallistua voi ilmaiseksi. Tuomarit ovat Renaud Labracherie, Ayrton Camargo ja Stefano Belli. Oletko kuullut heistä? En minäkään.

Palkinnot

Kolme voittajaa valitaan. Ykkössijan voittanut saa Kolorin panoraamakirjan, pääsee haastatelluksi Landscape Photography -lehteen, voi matkustaa Islantiin kahdeksaksi päiväksi kuvailemaan arktisia maisemia. Lisäksi hän saa läppärin ja saa tulostaa kolme jättikokoista julistetta (300×150 cm). Toiselle sijalle yltänyt voittaja saa Manfrotton repun ja tripodin sekä tulostaa kaksi jättikokoista tulostetta. Kolmossijalle joutunut saa Lowepron repun ja Gorillapod-jalustan sekä mahdollisuuden printata yhden jättikokoisen tulosteen.

Ehdot

Kilpailuun voi osallistua vain digitaalisella kuvatiedostolla. Sen tulee olla vähintään kolme, enintään 30 megatavua tiedostokooltaan. Tiedostomuodon tulee olla JPEG tai JPG. Kuvan lyhyimmän sivun tulee olla vähintään 1000 kuvapikseliä. Kuvan tulee olla otettu edellisten kahden vuoden aikana. Se ei ole aikaisemmin saanut voittaa tässä kilpailussa palkintoa eikä ole saanut esiintyä Panobook-julkaisussa. Kuvan tulee muodostua vähintään kahdesta yhteen kudotusta fotosta. Vesileimoja ei saa näkyä, eikä signeerauksia. Kehykset eivätkä reunaviivat eivät saa ympäröidä kilpailutyötä.

Tietoa kirjoittajasta