Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Panssarimuseoon halutaan halli joukkorahoituksen voimalla

Kirjoitettiin
Päivitettiin 19. heinäkuuta 2016 kello 14.03

Parolan Panssarimuseo hakee Mesenaatti.me:n ja Tankkikatos.fi:n kautta yleisöltä rahaa katoksen rakentamiseksi ja maansiirtotöiden suorittamiseksi. Rahaa etsitään 0,4–0,5 miljoonaa euroa. Rahaa tarvitaan 60 000 euroa ennen kuin Panssarimuseosäätiö sitoutuu käynnistämään raksaprojektin. Leveän katoksen sisälle laitettaneen viimein säältä suojaan sotien aikaisia vaunuja, jotka ovat joutuneet olemaan ulkona vuoroin sateessa, vuoroin pakkasessa noin 55 vuotta.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Panssarimuseoon halutaan halli joukkorahoituksen voimalla" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi