⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Pari viimeisintä tapausta

Bloggaustahtini on jo nyt hiljentynyt. Se selittyy sillä, ettei ole viime aikoina ollut kovin paljon kirjoitettavaa niistä asioista, joista haluan tässä blogissa puhella. Pyrin pitämään höpönlöpön minimissä. Sen takia tässä blogimerkinnässä kerronkin silkkaa asiaa. Olen nimittäin opetellut hieman lisää PHP-kielen saloja ja koettanut rakentaa Bullshit Filtterin. Sain idean siihen luettuani Euroopan Unionin taipumuksista käydä kansalaistensa taskuilla rahoittaakseen hummaamisen.

Filtteriskripti ei vielä toimi kovin hyvin. Siihen on lisätty vasta vajaat parisataa sanaa ja ilmaisua. Niistäkin osa saattaa korvautua pariin otteeseen ja siten aiheuttaa ulostettavan tekstin muuttumisen alkuperäistäkin sekavammaksi.

Toinen viime päivien villitys on ollut Divarit.com–hakemiston tekeminen. Siihen on lisätty aika paljon yhteystietoja. Tekemistä kuitenkin riittää. Samaan tapaan pitäisi täydentää Kierrätyskeskus.comin sisältämiä esittelysivuja. Harmillista kuinka aika eikä energia riitä kaiken tekemiseen heti ja nyt.

Tagit: ,

Tietoa kirjoittajasta