⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Nainen nuuskaa talkkia, toinen imppaa koipalloja, kolmas syö kaukosäätimiä, neljäs juo kynsilakkaa ja Iltalehti esitteli vain sen miehen, joka harrastaa seksiä auton kanssa

Iltalehti on ottanut asiakseen miessukupuolen lyömisen. Sen Hullu maailma -palstalla esiteltiin viime lauantaina mieshenkilö, joka on jostain syystä rakentanut parisuhteen automobiilinsa kanssa. 27-vuotias amerikkalaismies on päätynyt sellaiseen jamaan, jossa hän parittelee punaisen Chevynsä kanssa ja ostaa sille lahjoja. Daily Mail uutisoi asiasta kattavammin valottamalla, että samassa outojen addiktioiden televisiosarjassa on paljon friikimpiäkin tapauksia. He ovat tosin naisia, monet vieläpä tummaihoisia. Sen vuoksi Iltalehti päätyi esittelemään ainoastaan friikkimiehen. Iltalehti ei voi perustella muiden kummajaisten sivuuttamista sillä, ettei ole palstatilaa, koska he julkaisivat uutisensa nettisivuillaan. Ei siellä palstatila lopu. Lehden mukaan autoseksimies on kiinnostavampi kuin muut sekopääkandidaatit. Heistä minun suosikkini on vauvatalkki-Jaye.

Teen nyt laadukkaampaa journalismia kuin Iltalehti ja esittelen lyhyesti ne höpölehden sivuilta pois jätetyt kummajaiset. Ykköspallille omituisten addiktioiden liigassa päätyy naishenkilö, joka on lusikoinut nenäänsä vuosien aikana 500 kilogrammaa vauvatalkkia. Toinen nainen on huolimatta naftaliiniyliannostuksesta päätynyt imppaamaan koipalloja. Pronssipallilla on 18-vuotias neito, joka on viimeisen vuosikymmenen aikana rouhinut hampaillaan, ei maun vaan tekstuurin takia, ainakin 12 kaukosäädintä, 1000 koktailitikkua, 100 muovihaarukkaa, 10 vesikannua, 2 ilmanraikastinta, kolme CD-koteloa, 50 vaateripustinta, sekä 5000 muovihelmeä tai -kuulaa. Huolestuttavin kummajainen, nainen hänkin, on Bertha. Hän nimittäin kumoaa suuhunsa päivittäin viisi kynsilakkapulloa yksinomaan maun takia. Tuota hän on tehnyt viiden vuoden ajan.

Tagit:

Tietoa kirjoittajasta