Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Patriootti.comin jäsenhakemuslomakkeen kräkkeröiminen

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 13.48

Pari päivää sitten tapahtunut Patriootti.comin jäsenhakemusten levittäminen ympäri nettiä sai meikämannen kiinnostumaan, miten rikolliset saivat tietokannan datan avattua ja listattua. Pyysinkin sen vuoksi Patriootti.comilta sähköpostitse kopiota siitä lomakkeesta, jolla prosessoidaan jäsenhakemuksia, voidakseni analysoida sen teknisen toteutuksen ja ehkä jopa löytää tietoturva-aukon.

Tähän mennessä kyseisen nettipalvelun edustajista ei ole kuulunut mitään enkä ole saanut heiltä kysymykseeni vastausta. Harmillista. Olisi ollut herkullinen tilaisuus nähdä mitä kaikkea periaatteessa hyvin toimiva lomakkeenkäsittelijä on syönyt.

Joka tapauksessa jos tuon tietomurron tehnyt taho saadaan kiikkiin, tullaan piehtaroimaan pitkään ennen kuin siitä jotain oikeustuttua syntyy. Sittenkin jos sellainen juttu pääsee syntymään, tekijöiden tuomitseminen on niin ja näin. Jos siitä sanktioita langetetaan, se tulee olemaan päänsilitystä. Ei edes tukkapöllyä. Suomen oikeuslaitos voi ajaa oikeutta janoavan tahon hakemaan sitä oikeutta jotain muuta kuin virallista väylää pitkin. Se voikin olla oikeudenmukaisinta.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Kommentit

Blogiin ei nyt oteta vastaan uusia kommentteja, sillä käyttämäni Web-palvelin tapaa jättää lähettämättä sähköposti-ilmoituksen kun joku tallentaa uuden kommentin. Siksi en pysty moderoimaan kommentteja kunnolla. Kommentointi tulee mahdolliseksi myöhemmin. Tämän jutun saamat kommentit näkyvät alapuolella.

Petri kirjoitti 3. marraskuuta 2011

Ääh. Taas oikeudentajua koetellaan. Turun hovioikeus vapautti HIV-saastuttajan, joka oli tuomittu 4,5 vuoden vankeuteen. Olikin vangittuna vain vuoden ja kahdeksan kuukautta. Samaan aikaan Itä-Suomen hovioikeus myönsi 13 kuukauden ehdollisen vankeustuomion 11 eri lapsen hyväksikäytöstä.

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi