Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

PayPal ehdottaa nielemään kapselin

Kirjoitettiin
Päivitettiin 20. huhtikuuta 2015 kello 17.37

The Wall Street Journalin uutisessa kerrotaan, että PayPal tutkii uusia tapoja, joilla kirjautua esimerkiksi sen tarjoamaan rahastuspalveluun. PayPalin mukaan vanhanaikaiset näppäimistöllä kirjoitettavat salasanat ovat turhan turvattomia etenkin kun englanninkielisessä maailmassa yleisimpiin salasanoihin kuuluu sana "password". PayPal miettii josko kirjautumista tarvitseviin palveluihin voisi loggautua käyttämällä vatsassa sijaitsevaa kapselia. Kapseli saisi virtansa vatsahapoista ja se voisi lähettää langattomasti dataa, mukaan lukien sydänkäyrän. Myös "tietokonetatuoinnit", sormenjälki- sekä kasvojentunnistus ovat PayPalin mielessä.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"PayPal ehdottaa nielemään kapselin" on saanut pisteet 6 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1286 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi