Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Petemobiili

Kirjoitettiin
Päivitettiin 20. marraskuuta 2014 kello 11.51

Aamuviideltä ajoin tien sivuun ja testasin minkälaista jälkeä syntyy jos laitan digikameraan 30 sekunnin valotusajan ja hyörin sen ajan auton ympärillä rämpyttämässä käsisalaman laukaisinta. Koska oli hyvin hämärää, oli hankalaa saada kamera tarkennetuksi sopivaan kohtaan. Käytin manuaalitarkenteista objektiivia. Sain pari käyttökelpoiselta vaikuttavaa kuvaa, joista edustavamman valitsin tätä kuvankäsittelyprojektia varten. Tuo alla näkyvä lopputulos on tehty Adobe Lightroomin avulla.

Valokuva Renault Scenicistä, joka mustaa taustaa vasten kuvattuna sivultapäin.

Kaaran saumoissa näkyvä valkoinen hilse on itse asiassa lunta, joka irtosi kun raaputin tuulilasin ja sivulasit.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Petemobiili" on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 2 kertaa. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi