Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

PHP 5.4 tulossa SunCometin webhotelleihin

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 01.50

SunComet lähetti tiedotteen, jossa se kertoi useimpiin tai mahdollisesti kaikkiin tarjoamiinsa webhotellipaketeihin päivitettävän PHP:n kehitysversio 5.4. Se tulee joulukuun alussa. Se ei näiden tietojen mukaan johda välttämättä kovin suuriin murheisiin. Nyt SunCometin webhotelleissa näyttää olevan PHP-versio 5.3.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"PHP 5.4 tulossa SunCometin webhotelleihin" on saanut pisteet 4 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 2 kertaa. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Kommentit

Blogiin ei nyt oteta vastaan uusia kommentteja, sillä käyttämäni Web-palvelin tapaa jättää lähettämättä sähköposti-ilmoituksen kun joku tallentaa uuden kommentin. Siksi en pysty moderoimaan kommentteja kunnolla. Kommentointi tulee mahdolliseksi myöhemmin. Tämän jutun saamat kommentit näkyvät alapuolella.

Kimmo kirjoitti 2. syyskuuta 2013

Sen verta monet sivut on SunCometin servereillä jotta täytyy tosiaan toivoa että tämä päivitys ei suuria ongelmia aiheuta :) En kuitenkaan usko vaikka en ole vielä edes tutustunut mitä kaikkea tuo päivitys korjaa.

Suncomet on muuten edullisuutensa ja palvelunsa ansiosta loistava palveluntarjoaja. Ongelmana vaan on servereiden ajoittainen hidastelu ja kaatuilu. Yksi asiakas myös kertoili että yhteen aikaan ei sähköpostit kulkenut perille suncometin kautta. Näistä johtuen en uskalla enää Suncomettia tarjota asiakkaille. Harmi..

Petri kirjoitti 4. syyskuuta 2013

Joo, minäkin toivon, että ongelmilta vältytään. Varmaan isommat skriptit, kuten WordPressit ja foorumisoftat kuten phpBB yms. on kehitetty tulevaisuutta ajatellen, mutta jotkut "kotikutoiset" jutut voivat joutua ongelmiin. Esimerkiksi tekemäni Goottideitti.net on sellainen, jossa ei ole lainkaan huomioitu PHP:n muutoksia. Sen vuoksi vähän jänskättää miten käy. :-)

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi