Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Pihinaattori

Kirjoitettiin
Päivitettiin 6. syyskuuta 2015 kello 10.32

Tympäännyin pitämään nettiselaimen kirjanmerkeissä useita nettikauppoja, joista yleensä löytyy hyviä löytöjä. Siksi tein käytettyjä ja alennushintaisia kameroita, objektiiveja ja valokuvaustarvikkeita eri nettikaupoista ja myyntipalstoilta etsivän tarjoushakukoneen. Sen nimi on Pihinaattori. Systeemin avulla voi järjestellä tarjoukset esimerkiksi halvimmasta kalleimpaan, valita miltä myyjältä tietoja noudetaan ja mikä on suurin summa, jonka tuote saa maksaa.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Pihinaattori" on saanut pisteet 7,5 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 2 kertaa. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Kommentit

Blogiin ei nyt oteta vastaan uusia kommentteja, sillä käyttämäni Web-palvelin tapaa jättää lähettämättä sähköposti-ilmoituksen kun joku tallentaa uuden kommentin. Siksi en pysty moderoimaan kommentteja kunnolla. Kommentointi tulee mahdolliseksi myöhemmin. Tämän jutun saamat kommentit näkyvät alapuolella.

Joni kirjoitti 14. syyskuuta 2015

Kiitos! Tällaiselle sivustolle on ollut tilausta kun tuntuu että omaetsin-sivusto ei enää päivity.

Petri kirjoitti 25. syyskuuta 2015

Kiitos kommentista. :-) Yleensä vastaan kommentteihin nopeammin, mutta näyttää siltä, ettei tästä webhotellista lähde nykyisin sähköpostitse tietoa uusien kommenttien saapumisesta.

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi