Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Pitäisi varmaan tehdä linkkilista

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 13.52

Nettiselaimen täyttäminen kirjanmerkeillä on ärsyttävää, joten laitan tämän linkin tähän: http://revenue.tm/blog/. Linkkilistan tekeminen tähän blogiin voisi helpottaa kiinnostavien linkkien jakamista. Jää tehtäväksi.

Näiden muistiinpanojen löytäminen arkiston kautta ei ole kovin helppoa, kun tapaan otsikoida kirjoitukset aika huonosti. Sen vuoksi käytän blogin sisäistä hakukonetta etenkin kun yritän etsiä sen base64-aiheisen kirjoituksen. WordPressissä taitaa olla joku funktio, jolla voi avata blogimerkinnän kirjoittamalla edes osan blogimerkinnän URL-osoitteesta. Se olisi hyvä lisuke myös Textpatterniin. Silloin voisin löytää vaikkapa juuri sen base64-koodauksesta kertovan tekstin naputtamalla selaimen osoitekenttään kuopassa.net/base64 ja järjestelmä hoitaisi loput.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1302 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi