⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Pizza-Online vuotaa käyttäjätietoja

Kirjoitettiin
Päivitettiin 21. tammikuuta 2015 kello 15.19

Sori ville860, joka käytät Pizza-Onlinea Kotkan Turvalasta käsin, olen näköjään kirjautunut käyttäjätilillesi enkä pääse uloskirjautumaan. Vaikka tekee mieli pitsaa. Pizza-Onlinen sisäänkirjautumisessa on ollut aika ajoin ongelmia kuukausien ajan. Joskus on ollut hankala kirjautua sisään. Nyt olen kirjautunut sisään, en vain pääse uloskirjautumaan.

Huolestuttavinta tässä on, että yksinomaan Pizza-Onlinen Facebook-sivulla on yli 5000 fania. Tuolla nettipalvelulla on varmasti tuhansia käyttäjiä. Merkittävä määrä käyttäjiä lienee linjoilla nytkin. Jos kirjautumisongelma ei koske vain minua, saatamme hyvinkin kokea ennenkuulumattoman pilatilausilmiön, kun perjantai-illan nousuhumalassa nälkäiset suomalaiset piruuttaan shoppailevat toistensa käyttäjätileillä.

Olen tilannut kymmenittäin ruoka-annoksia tuosta nettipalvelusta. Vain pari kertaa tilaamisessa on ollut ongelmia. Ensimmäinen ongelma ilmestyi kuukauden päivät sitten, kun tilausprosessi ei maksutapahtumaan siirryttäessä liikkunut eteenpäin. Konepellin alla tilaustapahtuma kuitenkin välitettiin pitserialle. Tilaukseni meni heille kahteen kertaan. Onneksi pitsapaikasta soittivat ja varmistivat, haluanko todella kaksi annosta vai mitä. Toinen ongelma ilmestyi pari-kolme viikkoa sitten. Tuolloin pitsatilaus ei mennyt eteenpäin pitserialle, mutta rahat hävisivät pankkitililtäni. Tuolloinkin sain puhelinsoiton, tosin Pizza-Onlinen asiakaspalvelusta. He halusivat tilinumeroni, jotta voisivat hyvittää pannupitsan ja limpparin. Asiakaspalvelija sanoi rahojen ilmestyvän "ensi viikolla".

30.12.2011 klo 19.38: No niin. Nyt käyttäjätietojen vuotaminen lienee päättynyt. Ainakin minun kohdallani vuoto on tilkitty. Palvelun nettisivuilla välähti viesti, jossa kerrottiin osiota rakennettavan uudelleen. Ikävää, että nettisivuston päivitys kohdistetaan tähän vuorokaudenaikaan. Olisi kai ollut parempi strategia tehdä päivitys esimerkiksi yöllä kun kävijöitä on vähän ja pitseriatkin kiinni.

30.12.2011 klo 19.43: No niin. Nyt… No ei. Ei se sittenkään toimi. Olen nyt kirjautunut Pizza-Onlineen tamperelaisena miehenä, nimimerkillä Matamala, jonka suosikkiravintola löytyy Tampereelta. Hän on syntynyt joulukuussa 1989.

30.12.2011 klo 19.46: Olen nyt nimimerkillä S1QLZJLFZ. Tuon käyttäjän lemppariravintola on Pizza Rakuuna. Nyt olen kirjautunut nimimerkillä jtholix. Hän on kotoisin Vaasasta. Puhelinnumero alkaa 0400527XXX.

Tagit:

Tietoa kirjoittajasta