Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Pontificia Cohors Helvetica

Kirjoitettiin
Päivitettiin 11. heinäkuuta 2017 kello 05.24

Pontificia Cohors Helvetica tarkoittaa Sveitsiläiskaartia. Se on päivämäärästä 22.1.1506 asti toiminut paavin yksityisarmeijana. Siihen kuuluu 100 miestä. Vuodesta 1981 lähtien kaartilaisten koulutuksessa on painotettu seremoniallisten hommien sijaan käsiasekoulutusta ja lähitaistelukykyjä. Kaikesta huolimatta paavisvallan varjelijat pukeutuvat pirteisiin vetimiin. Haluan laittaa tähän muistiin lukemani kaksi hauskinta kommenttia, joita youtubettajat ovat heistä kirjoittaneet. Ne ovat: When you forget to upgrade old units in civ ja toinen on Ronald McDonald training camp.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Pontificia Cohors Helvetica" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1285 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi