Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Olen vakuuttunut siitä, ettei porvoolaisten keskuudessa "yö"-sanan merkitystä moni ymmärrä

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 03.12

Porvoossa järjestetään 30. elokuuta sellainen tapahtuma kuin Vanhan Porvoon Ostosten Yö. Viime vuonna taisi olla samanlainen. Viime vuonna, kuten tänäkin vuonna, tapahtuman nimessä oleva sana "yö" on hieman harhaanjohtava. Ostosten yöhän ei kestä yön yli, eikä edes ala yöllä. Yö tarkoittaa tässä yhteydessä iltapäivää ja loppuiltaa, koska kaupat menevät kiinni myöhään illalla.

Samaan tapaan Porvoossa järjestetään 31. elokuuta sellainen tapahtuma kuin Moon River Porvoo — Taiteiden yö. Tässäkin tapahtumassa "yö"-sana on harhaanjohtava, sillä Moon Riverin tapahtumakalenteri sisältää tapahtumaa aamukymmenestä iltakymmeneen.

Ainoastaan Tanssisaaressa 31. elokuuta järjestettävässä Muinaistulien yö -tapahtumassa on "yö" edes jokseenkin kohdillaan, sillä tapahtuma käynnistyy kello 20 aikaan ja päättyy aamuyhdeltä.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Olen vakuuttunut siitä, ettei porvoolaisten keskuudessa "yö"-sanan merkitystä moni ymmärrä" on saanut pisteet 5 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi