Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Porvoon putiikkikatu

Kirjoitettiin
Päivitettiin 28. syyskuuta 2014 kello 14.05

Aamulla ei ollut kylmä eikä satanut vettä. Todella hyvä keli siis huolimatta navakasta syksyisestä tuulesta. Kävin testailemassa uutta Digitarvikkeesta tilaamaani Siruin tripodia (T-005KX ja minikokoinen kuulapää mallia C-10X) Porvoon vanhan kaupungin alueella. Ja vähän muuallakin. Jalustan kanssa huomasin, että sen pikakiinnityslevy on aika hankala rassata paikoilleen tällaisellakin säällä, joten kylmemmillä ilmoilla näppien ollessa kohmeessa se tulee olemaan työläämpi operaatio. Muuta valittamista en ole tuosta jalustasta vielä löytänyt.

Tässä kuva Porvoon vanhan kaupungin putiikkikadusta. Klikkaamalla sitä se avautuu suurempana. Sen alkuperäinen koko on 4928×3264 pikseliä ja tiedostokoko vähän päälle viisi megatavua.

Kuvassa Porvoon vanhan kaupungin kauppakatu.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Porvoon putiikkikatu" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi