⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Porvoon viimeisimmästä ihmissieppauksesta

Kaikkien aikojen Porvoossa siepattiin eilisiltana nainen. Sitten hänet löydettiin autosta. Tämä onkin jännittävä asia kaiken kaikkiaan. Minulla on hieman sisäpiirin tietoja. Ensinnäkin tiedän, että oman autoni vasemman etukulman jousi on poikki ja että sen korjauttaminen maksaa satasia. Toisekseen tiedän tapahtumapaikasta jotain mitä ei lehdistö ole juttuihinsa vielä sisällyttänyt.

Iltalehden jutun mukaan sieppaus tapahtui Näsin S-Marketin takapihalla sijaitsevan metsäpolun kohdalla. Koska olen paikallinen ja kulkenut tuota polkua useamman kerran, voin kertoa sen olevan itse asiassa kuntopolku. Kun talvella on lunta maassa, tuo metsäpolku muuttuu hiihtoreitiksi. Se risteilee metsäisen Kokonniemen alueen halki ja vie kohti pahamaineista Gammelbackaa. Kuntopolun varrella on hiekkakuoppa, joka on täyttynyt vedellä. Sitä käytetään kesäisin uimamonttuna ja talvisin siellä taitaa olla avantouintia. Polun luona on myös Kokonniemen urheiluhallit, tennishalli ja laskettelurinne.

Metsäpolussa on useita risteyksiä ja se on suurimmalta osin valaistu. Tapahtumapaikkaa luultavasti esittävässä valokuvassa, jonka Pasi Liesimaa oli Iltalehdelle kuvannut, näkyy mettäreitin alkuosa. Suoraan edessä pitäisi olla lumenkaatopaikka tai jokin sellainen alue.

Tagit:

Tietoa kirjoittajasta