Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Porvoossa tukitaan teitä

Kirjoitettiin
Päivitettiin 23. elokuuta 2015 kello 16.50

Tukkimisvimma ulottuu nyt jo Mannerheiminkadulle, jossa tukkoja on laitettu ruokakaupan edustalla olevalle tieosuudelle, sekä Mannerheiminkadun–Loviisantien välimaastoon kohtalaisen lähelle Mikrokulmaa. Vanhalla Helsingintiellä tien reunat hiipivät kohti tien keskiosaa Ratakadun lähellä ja vanhan sillan läheisyydessä olevalla risteysalueella. Peippolassa tien keskiosan tukkiminen on aiheuttanut yhden liikenneonnettomuuden. Vanhat parrat muistanevat vielä kuinka pääkadun ylittävän sillan alta oli länsirannalla voinut ajaa autolla. Se osuus on ollut tukossa jo vuosien ajan. Tukkimisen jatkuessa tätä menoa Porvoo on muutaman vuoden kuluttua ihan sumpussa.

Täydennys 23.8.2015: Peippolassa tukkeamaisillaan olevalla tieosuudella tapahtui toinen liikenneonnettomuus.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Porvoossa tukitaan teitä" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi