Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Posti säästää Porvoossa olemalla toimittamatta yritysten kirjeitä tai postia

Kirjoitettiin
Päivitettiin 18. elokuuta 2014 kello 17.54

Sitä kutsutaan jakelukokeiluksi. Se on meille Itellan eli Postin asiakkaille täällä Porvoossa järjestetty erikoisuus. Sitä markkinoidaan "kevennetyksi jakeluksi". Käytännössä se tarkoittaa sitä, että 1.9.–30.11.2014 tiistaisin ei enää jaeta yritysten kirjeitä, ei aikakauslehtiä, ei mainoksia. Ilmeisesti Posti eli Itella ei pidä yritysasiakkaitaan niin tärkeinä, että katsoisi tarkoituksenmukaiseksi palvella heitä enää ihan joka päivä, tai siis… Lauantaisinhan ei palvella, eikä sunnuntaisin. Eikä nyt enää tiistaisinkaan. No, sanotaan siis, että Postin yritysasiakkaita arvostetaan niin paljon, että niiden postia jaellaan sentään noin neljänä päivänä viikossa.

Mutta miksi näin on? Miksi halutaan tehdä tällainen jakelukokeilu? Väitän, että kyseessä on pyrkimys säästää rahaa. Se on ymmärrettävää. Jos yritys tuottaa tappiota, pitäisi toki leikata niitä ylimääräisiä rönsyjä. Halutaan olla tuhlaamatta tuottamattomiin asioihin. Yritetään panostaa vain tärkeimpään. Ehkä jotain tällaista kerrotaan Porvoon taidetehtaalla, kun siellä järjestetään tilaisuus ensi maanantaina ja tarjoiluun kuuluu kakkua ja kahvia.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Posti säästää Porvoossa olemalla toimittamatta yritysten kirjeitä tai postia" on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi