⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Rahaa tekemällä pelikenttiä

Kylläpäs onnistuu. Tripwire Interactive palkitsi viime viikon tiistaina kymppitonnilla pelikentän tekijän. Pelikenttä on siis videopeliin tehty "pelimaailma". Tässä tapauksessa pelitalo Tripwire Interactiven Rising Storm -lisäosaan järjestettiin kilpailu, jossa jaettiin kaiken kaikkiaan 25 000 Yhdysvaltain dollarin edestä palkintorahaa heille, joiden tekemien kenttien katsottiin olevan palkitsemisen arvoisia. Pääpotin nappasi Maik Dokter kentällään Phosphate Plant. Tuon kentän tekemisestä Dokter sai 10 000 USD. Se on euroiksi käännettynä noin 7300 EUR.

Lisäksi palkittiin neljä muutakin kenttää. Kakkossijalle yltänyt Maik Dokter (sama tyyppi!) sai 7500 USD, kolmossijalle yltänyt Will Bullen sai 5000 USD, neljännelle sijalle kivunneelle John Chalabille annettiin 2500 USD ja viidenneksi parhaalle annettiin 1000 USD.

Tripwire Interactive on aikaisemminkin järjestänyt tällaisia kilpailuja. Tämän pelifirman kilpailuihin osallistuminen on melkoisen helppoa, sillä monet sen peleistä on toteutettu Unreal Enginellä, joten siihen tutustumalla voi tehdä kenttiä useisiin eri peleihin. Tässä tapauksessa Red Orchestra 2 ja sen lisäosa Rising Storm käyttävät Unreal Enginen kolmosversiota.

On vielä syytä huomioida, ettei pelikentän tekeminen ainakaan Tripwire Interactiven kilpailun voittamiseksi vaikuttanut edellyttävän kentän tekemistä kokonaan uniikista aineistosta. Maik Dokter kierrätti vanhaa materiaalia Red Orchestra 2:sta ja Rising Stormista. Hän periaatteessa vain järjesteli jo entuudestaan olemassa olevaa materiaalia uuteen uskoon ja totesi pian olevansa 17 500 dollaria rikkaampi.

Tagit: ,

Tietoa kirjoittajasta