⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Rahan tienaaminen videoiden lataamisella nettiin (tekemällä jotain uskomatonta)

Kirjoitettiin
Päivitettiin 26. syyskuuta 2016 kello 14.17

Hiljan netissä lähti leviämään video, jossa Mandie Pistolina esiintyvä nuori nainen Yhdysvalloista survaisi taserilla poikaystäväänsä nivusiin. Hän teki sen väitetysti siksi, että poikaystävä oli ollut häntä kohtaan uskoton. Klippi alkaa niin, että ajoneuvossa istuva tulistunut tyttöystävä kertoo motiivin aikeelleen, ja että sähkölamautin on hänen poikaystävänsä joululahjaksi antama. Klipin kuvaaja vaikuttaa olevan tyttöystävän tyttöystävä.

Hetken kuluttua kamera kulkee pahoinpitelijätyttiksen perässä asuntoon. Ovi ei ole lukossa, joten asuntoon on helppo saapastella. Sieltä sisältä avautuu välittömästi näkymä olohuoneen sohvalle. Sohvalla poikaystävä loikoilee toisen naaraan seurassa. Sen jälkeen petturipoikkis saa taserista. Video päättyy siihen.

Ei ole isommin väliä onko juuri tämä video lavastettu vai ei. Pointtini on, että tällaisia videoita tekemällä voi tehdä elannon. Tekemällä jotain uskomattomalta vaikuttavaa niin että katsojat eivät epäile sen olevan näytelty tilanne voi saada miljoonia katselukertoja. Esimerkiksi se YouTube-kanava, jossa pariskunta tekee toisilleen kepposia, kuvaa ne ja lataa videot nettiin, ovat nykyajan realitya.

Hyvä esimerkki tulee Brasiliasta

Invapaikalle pysäköity auto päällystetään sinivalkoisin muistilapuin. Videota on katseltu 12 miljoonaa kertaa. Varmaan hyvä tuotto sellaiselle tempaukselle, jossa ostetaan muutama pinkka paperia ja palkataan pari apulaista varttitunniksi. Arvatenkin samalta tekijältä on tullut toinen klippi, jota on katseltu ainakin kahdeksan miljoonaa kertaa. Siinä invapaikalle pysäköityihin autoihin spreijataan pyörätuolin kuva ja muuta töhryä.

Tagit:

Tietoa kirjoittajasta