Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Raivokäveleminen

Kirjoitettiin
Päivitettiin 24. joulukuuta 2016 kello 07.54

Aaach-tung! Jospa aluksi googletetaan ”raivokävely” että nähdään mitä muilla on siitä sanottavaa? Ainakin IRC-Galleriassa näyttää olevan hyvähkö kuvaus, josta tässä siitä ote: Erittäin nopeatempoinen kävelemisen muoto, jossa säilyy kuitenkin kävelyn luonnollinen vartalon asento ja liikerata. Ei pidä sekoittaa pikakävelyyn (vessahätään), koska lajien ainoa yhdistävä tekijä on sanan perässä oleva termi. Näen raivokävelemisen olevan harmillisen yleinen kävelemisen muoto. Vaikuttaa hyvin paljon siltä, etteivät useimmat ihmiset osaa kävellä normaalisti — syvä huokaus — mutta en tarkoita tässä invalideja, vaan ruumiillisesti ihan toimintakykyisiä ihmisiä, jotka kävellessään näyttävät keskittäneen katseensa etäiseen kiintopisteeseen ja lähestyvän sitä suoraa linjaa pitkin, samalla riehuen käsillään. Näyttää kuin useimmat petraisivat jotain absurdia, nopeatempoista stechschrittiä.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Raivokäveleminen" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi