Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Rauhaa!

Kirjoitettiin
Päivitettiin 11. tammikuuta 2015 kello 10.38

Rauhan uskonto on jälleen vauhdissa, nyt Ranskassa, mutta suomalaiset uutislähteet eivät uskalla sanoa sen uskonnon nimeä ääneen. Joissakin demokraattisissa maissa maissa sillä uskonnolla on erityisasema. Sitä käsitellään silkkihansikkain. Samaan aikaan sen uskonnon harjoittajat räjähtävät, leikkaavat kurkkuja, käsiä tai ampuvat päitä. Varjellessaan sitä uskontoa suomalaiset lehdet ja muut uutislähteet jättävät kertomatta suomalaisille tärkeitä seikkoja siitä uskonnosta. Suojellessaan erityisasemassa olevaa uskontoa joutumasta leimatuksi väkivaltaiseksi uskonnoksi ne ovat valinneet puolensa. Ja se puoli ei kannata demokratiaa, ei sananvapautta eikä rauhaa.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Rauhaa!" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi