⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Red Orchestra 2

On pari tietokonepeliä, joita fanitan. Yksi niistä on pitkään itseään odotuttanut Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad. Peli on nimensä mukaisesti Stalingradin raitille sijoittuva videopeli, joka on 2. maailmansotaan sijoittuvat ensimmäisen persoonan strateginen räiskintäseikkailu. Tämä on järjestyksessä toinen Red Orchestra -sarjan kappale. Ensimmäinen osa ilmestyi vuoden 2006 puolella. Olen pelannut epäterveellisen paljon. Tein jopa Red Orchestrasta kertovan kaksikielisen fanisivun osoitteeseen www.redorchestra.net.

Tilasin tuon pelin ennakkoon Verkkokauppa.comin hyllyltä. Se toimitetaan julkaisupäivänä 30. elokuuta. Sen jälkeen istun tässä tuolissa niin kuin en koskaan aikaisemmin. Realismi ja älyn käyttäminen ovat erinomainen yhdistelmä. RO2:n myötä myös graafinen puoli päivittyy vastaamaan vuoden 2011 odotuksia. Minua tässä pelissä kiehtoo pelitalon pyrkimys tuoda ruudulle historiallisesti merkittäviä hetkiä, kuten juuri taistelu Stalingradista, joita voin muiden moninpelissä olevien nörttien kanssa kokea. Kiehtovaa on myös nähdä minkälaisia peliratoja kaikkine niihin kuuluvine yksityiskohtineen on luotu.

Red Orchestra 1:n mukana tulevan UnrealEd-kenttäeditorin avulla kuka tahansa pystyy luomaan kenttiä. Olen tehnyt muutamia pelattavia kenttiä tuolla editorilla. Sen johdosta näen peliradat kuin Matrix-elokuvissa paljaan lähdekoodin. ;-) Pelin kehitystyökalu tullaan todennäköisesti julkaisemaan myös Red Orchestra 2:ta varten. Uusi editori tulee olemaan huomattavasti edeltäjäänsä kehittyneempi ja haastavampi hahmottaa. Sen takia aionkin vain keskittyä pelaamiseen. Ainakin aluksi.

Tagit:

Tietoa kirjoittajasta