Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Red Orchestra 2

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 13.35

On pari tietokonepeliä, joita fanitan. Yksi niistä on pitkään itseään odotuttanut Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad. Peli on nimensä mukaisesti Stalingradin raitille sijoittuva videopeli, joka on 2. maailmansotaan sijoittuvat ensimmäisen persoonan strateginen räiskintäseikkailu. Tämä on järjestyksessä toinen Red Orchestra -sarjan kappale. Ensimmäinen osa ilmestyi vuoden 2006 puolella. Olen pelannut epäterveellisen paljon. Tein jopa Red Orchestrasta kertovan kaksikielisen fanisivun osoitteeseen www.redorchestra.net.

Tilasin tuon pelin ennakkoon Verkkokauppa.comin hyllyltä. Se toimitetaan julkaisupäivänä 30. elokuuta. Sen jälkeen istun tässä tuolissa niin kuin en koskaan aikaisemmin. Realismi ja älyn käyttäminen ovat erinomainen yhdistelmä. RO2:n myötä myös graafinen puoli päivittyy vastaamaan vuoden 2011 odotuksia. Minua tässä pelissä kiehtoo pelitalon pyrkimys tuoda ruudulle historiallisesti merkittäviä hetkiä, kuten juuri taistelu Stalingradista, joita voin muiden moninpelissä olevien nörttien kanssa kokea. Kiehtovaa on myös nähdä minkälaisia peliratoja kaikkine niihin kuuluvine yksityiskohtineen on luotu.

Red Orchestra 1:n mukana tulevan UnrealEd-kenttäeditorin avulla kuka tahansa pystyy luomaan kenttiä. Olen tehnyt muutamia pelattavia kenttiä tuolla editorilla. Sen johdosta näen peliradat kuin Matrix-elokuvissa paljaan lähdekoodin. ;-) Pelin kehitystyökalu tullaan todennäköisesti julkaisemaan myös Red Orchestra 2:ta varten. Uusi editori tulee olemaan huomattavasti edeltäjäänsä kehittyneempi ja haastavampi hahmottaa. Sen takia aionkin vain keskittyä pelaamiseen. Ainakin aluksi.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1287 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi