Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Rikokseen syyllistyneen ulkomaalaisen karkoittaminen

Kirjoitettiin
Päivitettiin 15. maaliskuuta 2015 kello 22.35

Kansalaisaloite.fi-sivustolla on sellainen reilut 20 000 ääntä kerännyt aloite, jonka otsikko on Rikokseen syyllistyneen ulkomaalaisen karkoittaminen. En ymmärrä mitä tuon aloitteen kannattajat kuvittelevat saavuttavan. Samasta paikastahan on lähtöisin sellainen aloite, jossa haluttiin vähentää pakkoruotsitusta Suomessa, mutta kansanedustajat dumppasivat sen lähes yksissä tuumin. (Vaikka Suomalaisuuden liiton mukaan 70% suomalaisista vastustaa pakkoruotsitusta.) Jokainen puolue perussuomalaisia laskematta tuolla eduskunnassa on toimillaan ja teoillaan osoittanut haluavansa lisää kulttuurimme rikastuttajia. Eivät he tule hyväksymään kakkosluokan kansalaisten — suomalaisten — nöyrää pyyntöä poistaa ulkomaalaistaustaisia rikollisia. Voi olla parempi harkita "kansalaisaloitteen tekemistä" jotenkin muuten kuin allekirjoittamalla digitaalisesti jonkun lomakkeen.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Rikokseen syyllistyneen ulkomaalaisen karkoittaminen" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi