Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Rikollisten ymmärtäjiä löytyi heti

Kirjoitettiin
Päivitettiin 14. huhtikuuta 2015 kello 11.45

Sellainen turhantoimittaja kuin "maahanmuuttoviraston maahanmuuttoyksikön tulosalueen johtaja" kertoo Iltikselle, ettei hän usko suomalaisten kansalaisaloitteen menestyvän eduskunnassa. Tarkoitan sitä kansalaisaloitetta, jolla pyritään ajamaan suomalaisten etua poistamalla Suomesta rikokseen syyllistyneet ulkomaalaiset. Olli Koskipirtin lisäksi rikollisia ulkomaalaisia ymmärtää hyvin turhantoimittaja numero kaksi, "oikeusministeriön kriminaalipoliittisen osaston apulaisosastopäällikkö" Aarne Kinnunen. Nuo suomalaisvastaiset miehet ajattelevat lähinnä ulkomaalaisten rikollisten etua ja hyvinvointia. Iltiksen asiaa käsittelevä juttu ei vaikuta kovin neutraalilta. Siinä annetaan ymmärtää, ettei niiden noin 50 000 suomalaisen kansalaisaloitteen allekirjoittaneen kannata kuvitella liikoja. Niinpä! Suomalaiset — muistakaa paikkanne.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Rikollisten ymmärtäjiä löytyi heti" on saanut pisteet 8,5 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 2 kertaa. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1292 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi