⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Rising Storm 2: Vietnamin modaus- ja mappauskilpailu käynnistyi

Kilpailu sisältää kaksi vaihetta. Ensimmäinen vaihe käynnistyi nyt ja se päättyy 31.10.2017. Siinä palkitaan kolme parasta pelikentän tekijää Amerikan rahalla, siis Yhdysvaltain dollareilla, seuraavassa järjestyksessä: parhaan kentän tekijä saa 5000 USD, toiseksi parhaan tekijä 2500 USD ja kolmanneksi parhaan 1000 USD. Parhaan pelimodin tekijöille on luvassa ilmeisesti 4000 USD:n edestä tavaroita ja/tai rahaa.

Toinen kilpailun kierros käynnistyy 1.11.2017 ja päättyy 15.1.2018. Siinäkin valitaan kolme parasta pelikentän tekijää tähän malliin: parhaan kentän tekijä saa 10 000 USD, toiseksi parhaan tekijä saa 5000 USD ja kolmanneksi parhaan tekijälle on luvassa 2500 USD. Kakkoskierroksellakin palkitaan parhaan modin tekijöitä. Heille on varattu 10 000 USD:n edestä voittorahaa ja/tai tavaroita.

Millä tavalla parhaat modit ja mapit valitaan? Ainakin mappien kohdalla kriteerit on helppo hahmottaa. Tuomarit pitävät tärkeinä neljää asiaa luultavasti tärkeysjärjestyksessä näin: 1) kuinka kenttä on suunniteltu ja minkälaista sitä on pelata, 2) miltä kenttä näyttää, 3) kuinka luovia ratkaisuja kentässä näkyy, 4) miten hyvin kenttä on viimeistelty. Jos haluat tehdä voittavan pelikentän, silloin sen on sijoituttava Vietnamin sodan aikaan ja siihen osallistuneisiin tahoihin. Kenttä ei siis voi voittaa mikäli se sijoittuu vaikkapa Talvisotaan, koska se ei liity mitenkään RS2: Vietnamiin.

Kuinka modien tekijöitä palkitaan? Jos modi vaikuttaa Rising Storm 2:n pelattavuuteen tekemällä siihen uuden pelimoodin, silloin tuomarit eivät huomioi esimerkiksi käyttöliittymän asioita vaan lähinnä vain sen uuden pelimoodin ominaisuuksia.

Osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua 15.10.2017 lähtien. Lisätietoja osallistumisesta löytyy esimerkiksi pelin Steam-sivulta. Lisäksi on syytä huomioida, että kilpailuun osallistuva työ on julkaistava Rising Storm 2: Vietnamin Steam Workshop -sivulla.

Tagit:

Tietoa kirjoittajasta