Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Köntsävaroitus

Huomaan täällä blogissa nurisevani asioista niin usein, että koen tarpeelliseksi varoittaa lukijoitani mikäli he ovat saamassa silmilleen valituspitoisen blogipostauksen. Tämä postaus on tunnistettu sellaiseksi. Jos valittaminen ei just nyt inspaa, siirry lukemaan jotain muuta.

Rising Storm -pelaajaprofiilin yhteenveto

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 03.16

Olen pelannut Rising Stormissa 83 matsia. Pari kertaa amerikkalaisten (Allies) saappaissa, lopun aikaa japanilaisten (Axis) puolella. Pelissä on luultavasti jokin pisteytyksen tuplaamisvaihe käytössä, joten numerot ovat joiltain osin suurempia kuin mitä virtuaalitodellisuudessa on tapahtunut. Pointti numero yksi on kuitenkin se, että kokemistani noin 80:stä ottelusta japanilaisten puoli on hävinnyt 60 kertaa ja voittanut vain 20 kertaa. Ei siis kovin tasapainoinen juttu. Tämä epäsuhta on osin selitettävissä sillä, että amerikkalaisten puolella pelaaminen on helpompaa parempien pyssyjen vuoksi, sekä sillä, että lammaslauman tapaan käyttäytyvät pelaajamassat pyrkivät yleensä voittavan joukkueen puolelle.

Alla olevasta screenshotista käy ilmi myös suosikkiaseeni tässä pelissä. Se on konepistooli. Manuaalisesti veivattava kivääri ei ole lainkaan hauska tässä "tactical first person shooterissa", koska pelissä ei ole käytännössä mitään "tacticalia" vaan enimmäkseen juoksemista ja konepistoolilla spreijaamista.

Rising Storm -pelaajaprofiilin yhteenveto 18.6.2013

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Rising Storm -pelaajaprofiilin yhteenveto" on saanut pisteet 6,3 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 3 kertaa. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1279 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Kommentit

Blogiin ei nyt oteta vastaan uusia kommentteja, sillä käyttämäni Web-palvelin tapaa jättää lähettämättä sähköposti-ilmoituksen kun joku tallentaa uuden kommentin. Siksi en pysty moderoimaan kommentteja kunnolla. Kommentointi tulee mahdolliseksi myöhemmin. Tämän jutun saamat kommentit näkyvät alapuolella.

Marko kirjoitti 18. kesäkuuta 2013

Menin ostamaan tuon ja hauskaa on kyllä ollut. Itse pelaan aika paljon noilla bolt action rifleillä ja olen huomannut myös saman, että japsit tuppaa olemaan heikoilla. Olen tosin voittanutkin pari kertaa japseilla.

Hauskaa settiähän tuo on ja kivaa vaihtelua esimerkiksi CoD sarjan menoon. Tuntuu toimivan mukavemmin kuin RO2 moninpeli.

Se muuten tuossa hieman ärsyttää, että tuo oman pelaajan statsit on jaettu kahtia. Se on jaettu RO2 ja RS puoleen. Et saa koontia oikein mitenkään tuosta ellet itse ala laskemaan.

Petri kirjoitti 19. kesäkuuta 2013

Juu, statsit on aika epäselvästi jaoteltu. Eivätkä ne ole kaikilta osin luotettavia kun jotkut väitetysti saavat nelinkertaiset pisteet, toiset jopa kahdeksankertaiset pisteet riippuen siitä, ovatko he ennakkotilanneet pelin tai onko heitä jotenkin muuten haluttu palkita.

Hyvä kun muitakin suomalaisia tulee pelaamaan. Facebookissa on Red Orchestran ja Rising Stormin kotimaisille pelaajille oma tukiryhmä. :-)

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi