⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Rising Storm -lisäosa Red Orchestra 2:een

Rising Storm on julkaistu. Laitoin pelin latautumaan eilen, mutta vasta tänään ehdin kokeilemaan miltä se vaikuttaa. Ilmaisversiossa pelaaja saa nähtävästi vain kiväärimiehen roolin eivätkä pelihahmon skenepisteet tallennu järjestelmään. Näillä asioilla pelitalo Tripwire Interactive yrittää saada pelaajan ostamaan Rising Stormin. Saatanpa ostaakin.

2. maailmansodan viidakkomaisemiin ja saarihyppelyyn sijoittuva Rambo Storm Rising Storm on ihan hyvä. Liekinheitintyyppi tosin on yhtä nolo ilmestys kuin Red Orchestra 2: Heroes of Stalingradissa esiintyvä konekiväärimiehen rooli, jonka haltija pystyy ramboilemaan spreijaamalla luotia/liekkiä henkeä vetämättä ja äänettömästi liikuskellen.

Liekinheittimen kantaminen ei ilmeisesti tunnu missään, koska tyypit voivat juosta portaissa ylös ja tussutella sitten tulisuihkuja ympäriinsä ilman minkäänlaista viivettä tai vaivaa. Samaan tapaan itärintamalla, Rambo’s of Stalingrad Heroes of Stalingradissa, konekivääriukko voi rynkyttää parhaimmassa tapauksessa sen noin 250 luotia sisältävän vyön kääntyillen, poukkoillen, pomppien ja kyyristellen ilman minkäänlaisia vaikeuksia.

Tagit:

Tietoa kirjoittajasta