Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Rising Storm -lisäosa Red Orchestra 2:een

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. kesäkuuta 2014 kello 03.17

Rising Storm on julkaistu. Laitoin pelin latautumaan eilen, mutta vasta tänään ehdin kokeilemaan miltä se vaikuttaa. Ilmaisversiossa pelaaja saa nähtävästi vain kiväärimiehen roolin eivätkä pelihahmon skenepisteet tallennu järjestelmään. Näillä asioilla pelitalo Tripwire Interactive yrittää saada pelaajan ostamaan Rising Stormin. Saatanpa ostaakin.

2. maailmansodan viidakkomaisemiin ja saarihyppelyyn sijoittuva Rambo Storm Rising Storm on ihan hyvä. Liekinheitintyyppi tosin on yhtä nolo ilmestys kuin Red Orchestra 2: Heroes of Stalingradissa esiintyvä konekiväärimiehen rooli, jonka haltija pystyy ramboilemaan spreijaamalla luotia/liekkiä henkeä vetämättä ja äänettömästi liikuskellen.

Liekinheittimen kantaminen ei ilmeisesti tunnu missään, koska tyypit voivat juosta portaissa ylös ja tussutella sitten tulisuihkuja ympäriinsä ilman minkäänlaista viivettä tai vaivaa. Samaan tapaan itärintamalla, Rambo’s of Stalingrad Heroes of Stalingradissa, konekivääriukko voi rynkyttää parhaimmassa tapauksessa sen noin 250 luotia sisältävän vyön kääntyillen, poukkoillen, pomppien ja kyyristellen ilman minkäänlaisia vaikeuksia.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Rising Storm -lisäosa Red Orchestra 2:een" on saanut pisteet 6 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1286 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: .

Kommentit

Blogiin ei nyt oteta vastaan uusia kommentteja, sillä käyttämäni Web-palvelin tapaa jättää lähettämättä sähköposti-ilmoituksen kun joku tallentaa uuden kommentin. Siksi en pysty moderoimaan kommentteja kunnolla. Kommentointi tulee mahdolliseksi myöhemmin. Tämän jutun saamat kommentit näkyvät alapuolella.

Petri kirjoitti 7. kesäkuuta 2013

Kävin ostamassa. Ihan hyvä peli. :-) Tosin japanilaisten joukoissa on pakko olla paksunahkainen, sillä turpaan tulee. Vaikka olen melko hyvä pelaaja, pelitilastojen mukaan amerikkalaiset ovat voittaneet matsit kaksi kertaa kolmesta.

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi