Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Sääennusteen paikkansapitävyydestä

Kirjoitettiin
Päivitettiin 8. tammikuuta 2017 kello 11.48

Tänne vetelään etelään eli Porvoon suunnalle on luvattu keskiviikkoillaksi 17 miinusmerkkistä astetta. Kylmää on myös koko torstain ja sitten sen pitäisi vajota perjantain aikana -20 celsiusasteeseen. Lauantaina elohopean pitäisi ryhtyä nousemaan. Näin ennustaa Ilmatieteen laitos. Yritän muistaa päivittää tähän vaikka sunnuntaina miten kylmää oikeasti oli.

  • 5.1. klo 15.40: Ilmatieteen laitoksen mukaan -17°C
  • 7.1. klo 12.15: Ilmatieteen laitoksen mukaan -4°C
  • 8.1. klo 11.45.: Ilmatieteen laitoksen mukaan -2°C. Ilmatieteen laitos nousi uutisotsikkoihin eilen lauantaina, kun se julkaisi netissä screenshotin siitä miten Porvoossa perjantai-iltana lämpötila kohosi 10 astetta 10 minuutissa. Meteorologisten havaintojen mukaan perjantaina kello 23.20 oli vielä -21,7°C ja kymmentä minuuttia myöhemmin oli vain -11,4 astetta.
Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Sääennusteen paikkansapitävyydestä" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1296 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi