⚈ Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Sherlock Holmesin uudet jaksot

Kirjoitettiin
Päivitettiin 7. kesäkuuta 2014 kello 23.46

Brittisarja Sherlock on yhteensä kolmen jakson pituinen televisiosarja Sherlock Holmesin seikkailuista sovitettuna nykyaikaan. Tuosta telkkarisarjasta on tällä hetkellä valmistumassa toinen tuotantokausi, joka sekin käsittää kolme 90 minuutin mittaista osaa. Näiden kolmen jakson lisäksi Holmes-faneja hellitään arvatenkin toimintaa älyllistä toimintaa enemmän sisältävällä Sherlock Holmes 2 -elokuvalla. Se on jälkituotantovaiheessa, joten leffa saapunee valkokankaille myöhemmin kuluvan vuoden varrella.

Vilkaisin juuri Wikipediaan, joka tietää kertoa Sherlock Holmes 2:n virallisen nimen olevan Sherlock Holmes: A Game of Shadows. Se nähdään valkokankailla joulukuussa 2011. Nähtyäni tuon leffasarjan ensimmäisen osan harmistuin miten vähäistä osaa aivotoiminta siinä näyttelee. Veikkaan samaa sarjaa olevan myös uuden "toimintamysteerifilminkin". Onneksi BBC:n tuottama telkkarisarja samasta salapoliisista ei ole unohtanut Holmesin kykyä ajatella.

Olisi hienoa jos televisiosarja ja valkokangasversio sulautettaisiin keskenään niin, että tapahtumat sijoittuisivat sadan vuoden takaiseen Englantiin, ja jos Sherlock siellä käyttäisi kuuluisia harmaita aivosolujaan. Olisi toisaalta hauskaa nähdä nykypäivän versio Hercule Poiroosta ja toimintaelokuvaversio Herculeesta 1930-luvulla.

Tagit:

Tietoa kirjoittajasta