⚈ Kuopassa.net

Lisää kertomuksia netistä. 摆烂

Skrill-kortti

Prepaid-luottokortti Visa Electronilla on vähän tunnettu kilpailija: Skrill. Se on entinen Moneybookers, joka jotakin kautta päätyi ottamaan nimekseen Skrill. Arvaan jonkun nimiasioista aikoinaan vastanneen tahon laittaneen kiviä suuhunsa ja älähtäneen "Sgriaahrzggzl! Sghkrill!" Siten syntyi Skrill.

Olen juuri tutustumassa Skrilliin. Se on nettipankkisysteemi, tai nettilompakko, joka muistuttaa hyvin paljon PayPalia. Kumpikin toimii netin välityksellä. Kummassakin voi vastaanottaa ja lähettää rahaa. Kumpaankin voi liittää luotto- tai veloituskortin sekä linkittää pankkitilin. PayPal on näistä kahdesta yleisemmin tunnettu, ehkä kiitos eBayn. Skrill ja Moneybookers ovat puolestaan melkoisen tuttuja nimiä ainakin uhkapelimaailmassa.

Skrill-kortti, eli Skrill Card, eli Skrill Prepaid MasterCard® on erikoinen keksintö. Sitä voi käyttää maailmanlaajuisesti. Sen voi luultavasti saada myös luottotiedoton henkilö, sillä kortilla voi ostaa vain sen verran kuin on rahaa Skrillissä. Erikoisin tekijä Skrill-kortissa on sen hinnoittelu: se maksaa kympin vuodessa. Kuukausimaksuja ei ole. Jos kortilla nostaa rahaa pankkiautomaatilta, peritään kiinteä 1,8 euron maksu. Ostosten maksaminen netin välityksellä, kaupoissa tai ravintoloissa ei maksa mitään. PIN-koodin vaihtaminen ei maksa. Kortti toimii maailmanlaajuisesti väitetysti jopa 35 miljoonassa kaupassa ym. paikassa, sekä 1,9 miljoonassa pankkiautomaatissa.

Tietoa kirjoittajasta