Kuopassa.net

Lisää kirjoituksia netistä.

Etsi blogista

Squad

Kirjoitettiin
Päivitettiin 14. maaliskuuta 2015 kello 20.26

Squad on kehitteillä oleva ensimmäisen persoonan taktinen räiskintäpeli. Se painottaa, kuten pelin nimestäkin voi päätellä, yhteispeliä ja joukkuehenkiä. Squadin tekijät arvelevat pelinsä iskevän kiilan räiskintäpelien ja simulaattorien välimaastoon. Tässä pelissä tullaan hyödyntämään ideoita, joita nähtiin Battlefield 2:een julkaistussa Project Reality -modissa.

Tällä taistelukentällä et yksin selviä

Tiimityöskentely on siis pelin henki ja itse asiassa vähän myös pelin nimikin. Squadissa tullaan näkemään sekä jalkaväkeä että ajoneuvoja. Taistelut tulevat olemaan valtavia: 50 vastaan 50 pelaajaa. Tukikohtia voi rakentaa. Pelimoottoriksi valittiin Unreal Engine 4.

Lisätietoja Squadista löytyy sen nettisivuilta osoitteesta joinsquad.com. Screenshotteja eikä muuta grafiikkaa ei ole kovin paljon julkaistu, mutta ne jotka on, löytyvät Updates-välilehden takaa.

Saatat olla kiinnostunut näistä:
Tietoa kirjoittajasta

"Squad" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Julkaisu on pisteytetty 1 kerran. Tämä juttu mukaan laskettuna blogissa on julkaistu yhteensä 1285 kirjoitusta. Tämän sivun niin sanottu kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Tagi tai tagit: , , , .

Tsekkaa myös minkälaisia valokuvia teen: www.pjti.fi